Cautare

5009 de rezultate pentru "rezultate examen suplinitori 2010 vaslui" (2.96 secunde)
Totodata cresterea survine dupa un an 2010 cu rezultate mari la export.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
pentru modificarea si completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, in scopul corectarii unor inadvertente si formulari care lasa loc de interpretari din cauza modificarilor repetate ale legii;
Principalele rezultate ale studiului, grupate pe aspecte importante ale comportamentului de risc in trafic, sunt:
La data de 18 noiembrie 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3 au efectuat o verificare la punctul de lucru al unei societati comerciale din sectorul 3, ocazie cu care l-au identificat pe D.
Mitrea s-a aratat satisfacut de rezultatele obtinute la primariile din Constanta, Buzau, Vaslui, Dolj si si-a exprimat regretul ca nu PSD -ul nu a obtinut un scor mai bun in Dambovita si Giurgiu."Surpriza neplacuta a fost la Dambovita si Giurgiu.
Granicerii moldoveni au informat verbal, ieri dimineata, autoritatile romane ca toate vamile din judetele Iasi, Vaslui si Galati au fost inchise.
Rezultate numaratoare paralela Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca pana la aceasta ora, conform numaratorii paralele, USL a castigat toate colegiile din 25 de judete si ca pana acum are 346 de mandate, iar numarul acestora va creste.
Bacau, Botosani, Dambovita, Iasi, Neamt, Sibiu, Satu Mare, Valcea si Vaslui. ... Suprafata determinata pentru plata a scazut sub suprafata de referinta negociata cu Uniunea Europeana, conform statisticilor rezultate din baza de date a Sistemului Integrat de Administrare si Control a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.
Zonele declarate calamitate includ 7 judeþe din Moldova (Bacãu, Botoºani, Galaþi, Iaºi, Neamþ, Suceava, Vaslui), 2 judeþe din Banat-Criºana (Maramureº, Satu-Mare) ºi 5 judeþe din Transilvania (Braºov, Cluj, Covasna, Harghita, Sãlaj).
Circa doua milioane de euro au incasat gorjenii in ultimul an pentru transferurile lui Gabi Matei (600.000 de euro) si Vlad Chiriches (700.000 de euro) la Steaua, Stojan Vranjes si Jaka Stromajer (500.000 de euro la "pachet"), la FC Vaslui si Constantin Grecu (150.000 euro) la "U"
Rezultate inregistrate in mansa secunda a turului doi preliminar:
In acest sens, echipa de implementare a proiectului a pornit intr-o caravana de promovare a proiectului, care a cuprins sapte dintre judetele tarii - Braila, Vaslui, Iasi, Buzau, Vrancea, Bacau, Galati, in perioada 18 -28 iunie 2013.
FC Vaslui - Pandurii 1-0. ... Universitatea Craiova a avut in aceasta perioada o serie de rezultate pozitive si, totusi, la meciuri nu vin multi spectatori.
Etapa cu numarul 20 a cuprins, pe langa cele doua rezultate de egalitate de la Pitesti si Oradea, alte trei nedecise, Poli Iasi - FC National 1-1 (m-am bucurat pentru debutul cu dreptul al prietenului Sorin Cirtu), CFR Cluj - Ceahlaul 1-1 (o surpriza) si Farul - FC Vaslui 1-1.
Multe comentarii s-ar putea face despre aceasta etapa nebuna, cu rezultate-surpriza si alte evenimente. ... Steaua a capotat la Vaslui si, desi au acuzat arbitrajul, "militarii" nu au reusit sa impresioneze pe Buhus si compania.
Adica, intr-o echipa in care baga bani cu nemiluita ca si Massimo Moratti, transfera jucatorii care-i plac, fara a se consulta cu antrenorul, ii plateste regeste si pe urma se mira ca nu are rezultate.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
In 2010, am fost rezidentul din departament cu cel mai mare numar de operatii, am avut 256 de operatii, ceea ce este un numar mare pentru neurochirurgie.
In 2010 ai realizat in jur de 265 de operatii, numar foarte mare pentru un neurochirurg rezident. ... Peste FRCS (Fellow of The Royal College of Surgeons) nu mai este alt examen de dat.
google-analytics.com